Pridruži nam se

Želiš li biti franjevac Bosne Srebrene?
NA PUTU DO FRANJEVAŠTA
Predstavljena knjiga fra Janka Ćure „Kraljevstvo za osmijeh”
7.6.2024.Sarajevo

U prostoru Franjevačkog samostana sv. Križa u Sarajevu je u četvrtak, 6. lipnja, upriličeno predstavljanje knjige „Kraljevstvo za osmijeh” autora fra Janka Ćure. Knjiga je objavljena u izdanju Franjevačkog medijskog centra „Svjetlo riječi” koji je i organizirao ovu promociju

U ugodnom ambijentu, okupljene je kroz večer predstavljanja knjige vodio sam autor koji je prisutnima slikom, riječju i glazbom predstavio svoj knjiški prvijenac.

Gosti su imali priliku vidjeti fra Jankove fotografije koje prikazuju mjesta i pojave koje su inspirirale tekstove napisane u knjizi, te čuti njegovu interpretaciju kratkih zapisa o životu koji su u knjizi, uz autorske fotografije, objavljeni u formi poetskih tekstova.

Fra Janko je ovu priliku iskoristio i da se zahvali svima onima koji su kao suradnici sudjelovali u stvaranju knjige i organizaciji njenog predstavljanja, a večer je nastavljena druženjem prisutnih uz zakusku.  

Knjigu „Kraljevstvo za osmijeh” autora fra Janka Ćure, koja sadržava tekstove i fotografije kojima vas autor vodi kroz svoja promišljanja o životu i svim njegovim skrivenim draguljima, možete naručiti pozivom na broj telefona 033 726 200; e-mailom na adresu [email protected]; ili na web knjižari Svjetla riječi. Također nas možete posjetiti u knjižarama u Vitezu i Livnu te na adresi Zagrebačka 18 u Sarajevu i kupiti ovu i druge knjige u izdanju Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi.

Izvor: Svjetlo riječi