Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Najava - XX. SUSRET FRANJEVAČKIH MINISTRANATA – FRAMIN

E-mail Ispis PDF

FSR/FRAMA - Dragi ministranti, župnici, kapelani, vjeroučitelji, časne sestre, duhovni asistenti Frame i svi koji radite s djecom i mladima, područno Vijeće Frame Bosne Srebrene je izradilo knjižicu povodom XX. Ministrantskog susreta „FRAMIN“ koji će se održati u subotu, 13. svibnja 2017. godine u Visokom pod geslom „Ti si nada naša i veselje“. Radosni smo i Bogu zahvalni što Framin ove godine doživljava svoje jubilarno, 20. izdanje. O tome najbolje svjedoči i geslo koje smo odabrali za susret.

Sadržaj ove knjižice podijeljen je u dva dijela: I. Život Isusa Krista i II. Ministrant i njegova služba a napisan je većim dijelom u obliku pitanja i odgovora.

Ministranti će moći sudjelovati kao i do sada u različitim Igrama bez granica, ali će također imati priliku pokazati i svoje znanje o navedenim temama kroz Kviz znanja. Posebno će biti organiziran „Turnir u stolnom tenisu“ a u poslijepodnevnim satima će biti mogućnost za razgledavanje škole povodom „Dana otvorenih vrata Klasične gimnazije“. U sklopu ovog programa će biti organizirani i „Dani otvorenih vrata Franjevačkog sjemeništa i Postulature“ . Župnici mogu prijaviti mlade koji razmišljaju o duhovnom pozivu i žele iskusiti kako izgleda život u samostanu. Mladići koji se prijave mogu ostati u samostanu na konaku i nakon programa „Framina“ u subotu 13.5. i u nedjelju 14.5.

Stoga, sve vas koji radite s ministrantima, pozivamo da na svojim tjednim susretima obradite sadržaj ove knjižice kako biste im pomogli u stjecanju znanja i pripremili svoje ekipe za naredni FRAMIN.

Prijave za susret ministranata s brojem sudionika potrebno je poslati najkasnije do 6. svibnja 2017. na službeni e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Za dodatne informacije o susretu možete kontaktirati područnog duhovnog asistenta Frame, fra Domagoja Šimića.

Radosno iščekujući naš susret, želimo Vam MIR I DOBRO!

_____________________ _________________________

Marija Trogrlić, Fra Domagoj Šimić,

Područna predsjednica Područni duhovni asistent Frame i OFS-a

 

Trenutno se nalazite na: Naslovnica