Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Priprava mladih župe Domaljevac za SHKM u Vukovaru

E-mail Ispis PDF

Domaljevac - U sklopu programa pripreme za SHKM u Vukovaru večerašnjim programom u župnoj crkvi svete Ane mi, Franjevačka mladež Frama i mladi naše župe završili smo svoj prvi radni dio programa pripreme za susret mladih u Vukovaru.

Večerašnjim programom podsjetili smo se svega onoga što smo radili na našim susretima. Naši animatori su nam kroz prezentaciju prikazali put od 1. do 12. kateheze. Zaista je bilo lijepo kroz molitvu, sliku i smijeh sjetiti se svih onih lijepih trenutaka naših zajedničkih susreta.

Prvi radni dio programa svoje pripreme započeli smo u subotu, 4. veljače a završili smo 18. ožujka prezentacijom svih kateheza koju smo osmislili mi, framaši i prezentirali za vrijeme naših zajedničkih susreta u sklopu pripreme za susret mladih. Kateheze i prezentacije animirali smo mi sami framaši podijeljeni na dvanaest kateheza. U ovom vremenskom periodu obradili smo svih 12. kateheza. Broj prisutnih

Svaki susret započinjali smo molitvom SHKM a završavali molitvom pojedine kateheze ili poticajnim mislima koje smo osmislili mi, animatori.

Za vrijeme naših ovih zajedničkih susreta bilo je i radosti, smijeha a ponekada je znala pasti i suza. Ali kada se zbroje svi dojmovi možemo reći da smo uspjeli i ostvarili svoj cilj: "U radosti zajedničkih susreta Bog nam pomaže da osmislimo svoj život".

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim framašima koji su sudjelovali u obradi kateheza i naše susrete nam još ljepšim učinili. Također, zahvaljujemo se i svim mladima koji su nam se pridružili u obradi kateheza i svojim radom obogatili nas framaše i sve aktere susreta.

U prvome radnome dijelu programa na našim katehezama broj je uvijek varirao od 15-do 20-ak framaša i mladih.

Naravno, svoju pripravu za SHKM nismo završili. Sada slijedi drugi dio duhovne priprave. Mir i dobro!

 

Frama Domaljevac

Trenutno se nalazite na: Naslovnica