Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Godišnja skupština HKO „Kruh sv. Ante“

E-mail Ispis PDF

Kovačići/Sarajevo – Dana 9. svibnja u prostorijama Franjevačkog studentskog doma na Kovačićima održana je redovna godišnja skupština HKO „Kruh sv. Ante“. Skupštini su uz predsjedanje fra Joze Marinčića, provincijala Bosne Srebrene i fra Jose Oršolića, ravnatelja ove institucije Bosne Srebrene, sudjelovali i povjerenici Kruha sv. Ante.

Skupštinu je započeo Provincijal pozdravnom riječju, nakon čega je uslijedilo kratko podsjećanje na rad prethodne skupštine. Ravnatelj HKO „Kruh sv. Ante“ fra Joso Oršolić, upoznao je prisutne članove o aktivnostima i financijskim rezultatima za proteklu godinu. Potom je uslijedilo prezentiranje aktivnosti podružnica Kruha sv. Ante u 2016. godini od strane članova Skupštine. Na kraju diskusije, po svim izvješćima je zaključeno kako je „Kruh sv. Ante“ organizacija čiji je rad prepoznat i potreban zbog čega treba još intenzivnije nastaviti s trenutno aktivnim projektima, jer humanitarno-karitativni rad je franjevačka misija i to je ono po čemu smo prepoznatljivi.

Na koncu je provincijal zahvalio svima koji su uključeni u rad „Kruha sv. Ante“ na dosadašnjem uspješnom radu te zaželio da ustraju u svome daljnjem angažmanu oko pomoći onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

 

fia

Trenutno se nalazite na: Naslovnica