Franjevačka provincija Sv. Križa - Bosna Srebrena

  • Puni ekran (Fullscreen)
  • Široki ekran (Widescreen)
  • Uski ekran (Narrow screen)
  • Veća slova
  • Standardna veličina slova
  • Standardna veličina slova


Najava – XIII. Sportski susret Frame Bosne Srebrene

E-mail Ispis PDF

Visoko - Franjevačka mladež – FRAMA BOSNE SREBRENE organizira XIII. SSF – SPORTSKI SUSRET FRAME BOSNE SREBRENE pod geslom „S Tobom uvijek pobjeđujemo mi!“

Susret će se održati u Visokom u subotu 23. rujna 2017. Sportski susret Frame - SSF je projekt u organizaciji područnog vijeća Frame Bosne Srebrene u suradnji s mjesnim župama i samostanima prema mjestu održavanja susreta.

Više u nastavku...

Dečki će se natjecati u malom nogometu, a djevojke u odbojci. Osim ekipa koje osvoje prva tri mjesta, nagrade će dobiti najbolji igrači i Frama koja bude najbolje navijala. Na koncu turnira bit će organizirane i dvije revijalne utakmice u nogometu za framaše i framašice. Svi sudionici će za ovaj susret dobiti majice, sendviče, piće i zahvalnice za sudjelovanje.

 

PROGRAM XIII. SSF-a

 

8:00 – 9:00 sati: Okupljanje, prijave, preuzimanje participacija i majica

(Sportska dvorana Franjevačke klasične gimnazije)

09:30 sati: Sveta Misa (fra Jozo Marinčić, provincijal)

10:30 sati: Podjela sendviča i pića

11:00 sati: Otvaranje Sportskog susreta

16:00 sati: Revijalne i finalne utakmice u nogometu, te proglašenje pobjednika

 

Svako mjesno bratstvo treba odrediti po jednog framaša i jednu framašicu koji će odigrati revijalnu utakmicu za jednu od dvije ekipe: „Sv. Franjo“ i „Sv. Anto“, odnosno „Sv. Klara“ ili „Sv. Rita“. Te dvije revijalne utakmice u nogometu trebaju pokazati da cilj nije igrati jedni protiv drugih i pobijediti, nego jedni s drugima u framaškom duhu.

Prijave poslati najkasnije do 15. rujna 2017. na službeni e-mail Frame: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , te u njima navesti:

1. Ekipe za nogomet i odbojku (max. po 12 igrača)

2. Jednog framaša i framašicu kao predstavnika za revijalne utakmice

3. Ukupan broj framaša koji dolaze u Visoko s naznačenim veličinama majica

 

Prijave pristigle nakon naznačenog datuma neće se uzeti u razmatranje. Obavezno je prijaviti imena članova ekipe koji mogu biti samo članovi bratstva Frame prema popisu koji se nalazi u središnjici.

Participacija za XIII. SSF iznosi 4 KM i plaća se prema dostavljenom broju prijavljenih framaša na susret. Za nastup bilo kojeg igrača koji nije član Frame slijedi eliminacija ekipe, kao i zbog neprimjerenog ponašanja za vrijeme trajanja turnira.

Duhovni asistenti trebaju ponijeti misno ruho.

U radosnom iščekivanju našeg susreta, pozdravljamo vas franjevačkim pozdravom: Mir i dobro!

 

 

PODRUČNA SREDIŠNJICA FRAME BOSNE SREBRENE

Trenutno se nalazite na: Naslovnica